Video: Vil du vite hvorfor det er lurt å kildesortere papiret i bedriften din?

Av Morten Frøid 13. november 2018

Fibrene i papiret er en viktig ressurs når nye produkter skal lages. Og de kan brukes flere ganger! Lær mer om hvorfor kildesortering av papir er lurt og hva du bør tenke på for å gjøre det enklest mulig i denne videoen.

Foretrekker du å lese i stedet? Her er 2 artikler fra Gjenvinningsbloggen hvor du kan lese mer om papirgjenvinning og kildesortering:

Returpapir gir både miljøvennlig og økonomisk gevinst: Slik sorterer du optimalt

Visste du at ved å gjenvinne én kilo papir reduseres utslippene av karbondioksid med cirka 1,5 kg sammenlignet med bruk av jomfruelig råvare? Denne artikkelen handler om hvordan du kan sortere slik at det blir best mulig både for bedriften og miljøet.

Hva koster det å kildesortere? 

Her kan du lese om hvor det er penger å spare i avfallshåndteringen og hvordan kildesortering kan bli lønnsomt!

Last gjerne ned guiden vår om avfallsløsninger også - den inneholder mange gode tips og råd å hente. Vi har også en egen temaside hvor vi blant annet har samlet mange vanlige spørsmål og svar knyttet til dette med avfallsløsninger. LAST NED GRATIS GUIDE: Guide for effektive og miljøriktige avfallsløsninger

 

 

Temaer: kildesortering, papirgjenvinning, papp og papir


Morten Frøid's photo

Av: Morten Frøid

Morten Frøid har vært i gjenvinningsbransjen siden 1987. Først som selvstendig næringsdrivende og fra år 2000 med ulike roller i Norsk Gjenvinning-konsernet. Etter 2003 har han hatt stilling som markedsdirektør i konsernet. Han har vært leder for Norges Råvaregjenvinningsforening og deltar kontinuerlig i arbeid med å utvikle rammevilkår for gjenvinningsbransjen på flere plan.

Epost

Skriv en kommentar:

Norsk Gjenvinning er Norges største leverandør av gjenvinnings- og miljøtjenester. Våre tjenester omfatter bl.a. avfallshåndtering, metallgjenvinning, industriservice, farlig avfall, og mye mer. Hver uke publiserer vi nye innlegg her på Gjenvinningsbloggen. Følg oss gjerne!

Besøk også www.ngn.no
Guide for Effektive og Miljøriktige Avfallsløsninger

Siste innlegg

Temaer

See all