På et hotell er det selvfølgelig gjestene og god service som står i fokus. Men hvordan bidrar avfallsløsningen til å skape en god atmosfære, for både gjester og ansatte? Miljøkrav fra hotellgjester har heldigvis gjort at det har blitt et aktuelt tema!
Folk flest forbinder restaurantanmeldelser med Michelin-stjerner, Trip Advisor, service og kulinariske matopplevelser. Og kanskje befinner akkurat din restaurant seg allerede på stjernehimmelen. Men hva med avfallsløsningen? Ville du fått stjerner for den? I dette blogginnlegget kan du lese om hva som skal til for å få en avfallsløsning hvor både ansatte og samfunnet for øvrig deler ut stjerner og gir deg positiv omtale!
Temaer: matavfall, avfallsløsning restaurant
Ansatte i dagligvarebransjen har i likhet med mange andre, travle dager hvor det først og fremst handler om å gjøre kundene fornøyde. Når det kommer til avfallshåndtering har de et betydelig antall avfallstyper å forholde seg til. Da blir det ekstra viktig at sorteringsløsninger og logistikk er lagt opp slik at mest mulig tid kan brukes på kunden, og at det blir lett å sortere avfall riktig på rett sted. Her er noen tips til en god avfallsløsning!
Matavfall hører inn under det som kalles våtorganisk avfall. Det er forbudt å deponere denne typen avfall i Norge, og som avfallsbesitter har du plikt til å levere det inn til godkjent mottak. I dagens blogginnlegg får du en oversikt over aktuelle krav, samt noen tips til hva du bør tenke på når det gjelder oppbevaring og håndtering av matavfallet. Samtidig har jeg lyst til å utfordre deg litt med tanke på kampanjen vår "Det finnes ikke søppel mer". Hva kan du gjøre?
Temaer: avfallsløsninger, matsvinn, matavfall