Video: Slik fungerer avfallshåndteringen hos Gumpen Auto

Av Morten Frøid 25. juni 2019

May Andersen hos Gumpen Auto beskrev i et tidligere blogginnlegg hvordan de løser avfallshåndteringen i sin virksomhet. Her kan du se hvordan den fungerer i praksis.

I følge dele- og kvalitetssjefen er opplæring og kompetanse om farlig avfall helt nødvendig når man jobber hos en bilforhandler eller på et verksted, og må inngå i rutinene. Gikk du glipp av artikkelen hennes kan du lese den her: Gumpens Auto i Grenland: Med avfallshåndtering på hjul! 

Vi anbefaler også en titt på innlegget Hva kjennetegner en god avfallsløsning hos en bilforhandler? hvor vi blant annet tar for oss viktigheten av gode internkontrollrutiner, utstyrsbehov og forskjellige returordninger som er effektive miljøtiltak.

Sist, men ikke minst, minner vi også om nettsidene våre hvor du kan lese mer om hva en bransjeløsning for et bilverksted omfatter, og hva vi i Norsk Gjenvinning kan hjelpe til med!LAST NED GRATIS GUIDE: Guide for effektive og miljøriktige avfallsløsninger

Temaer: opplæring om farlig avfall, oppbevaring av farlig avfall, avfallsløsning bilforhandler, farlig avfall fra bilverksteder


Morten Frøid's photo

Av: Morten Frøid

Morten er markedssjef i Norsk Gjenvinning. Han har vært i gjenvinningsbransjen siden 1987, først som selvstendig næringsdrivende og senere med flere roller i Norsk Gjenvinning-konsernet siden 2000. Morten har vært leder for Norges Råvaregjenvinningsforening og deltar kontinuerlig i arbeid med å utvikle rammevilkår for gjenvinningsbransjen.

Epost

I Gjenvinningsbloggen ønsker vi å gi både virksomheter og privatpersoner interessant og relevant innhold om temaer som avfallshåndtering, kildesortering, materialgjenvinning og farlig avfall. Vi er en engasjert gjeng med ulik fagkompetanse som bidrar til bloggartikler som publiseres hver uke. Er det temaer du mener vi bør ta tak i, så gi oss et tips!

Bruk gjerne skjemaet til å melde deg på Gjenvinningsbloggen, så får du varsler om nytt innhold.

Besøk også vår hjemmeside www.ngn.no
Guide for Effektive og Miljøriktige Avfallsløsninger

Siste innlegg

Temaer

See all