Video: Slik fungerer avfallshåndteringen hos Gumpen Auto

Av Morten Frøid 25. juni 2019

May Andersen hos Gumpen Auto beskrev i et tidligere blogginnlegg hvordan de løser avfallshåndteringen i sin virksomhet. Her kan du se hvordan den fungerer i praksis.

I følge dele- og kvalitetssjefen er opplæring og kompetanse om farlig avfall helt nødvendig når man jobber hos en bilforhandler eller på et verksted, og må inngå i rutinene. Gikk du glipp av artikkelen hennes kan du lese den her: Gumpens Auto i Grenland: Med avfallshåndtering på hjul! 

Vi anbefaler også en titt på innlegget Hva kjennetegner en god avfallsløsning hos en bilforhandler? hvor vi blant annet tar for oss viktigheten av gode internkontrollrutiner, utstyrsbehov og forskjellige returordninger som er effektive miljøtiltak.

Sist, men ikke minst, minner vi også om nettsidene våre hvor du kan lese mer om hva en bransjeløsning for et bilverksted omfatter, og hva vi i Norsk Gjenvinning kan hjelpe til med!LAST NED GRATIS GUIDE: Guide for effektive og miljøriktige avfallsløsninger

Temaer: opplæring om farlig avfall, oppbevaring av farlig avfall, avfallsløsning bilforhandler, farlig avfall fra bilverksteder


Morten Frøid's photo

Av: Morten Frøid

Morten Frøid har vært i gjenvinningsbransjen siden 1987. Først som selvstendig næringsdrivende og fra år 2000 med ulike roller i Norsk Gjenvinning-konsernet. Etter 2003 har han hatt stilling som markedsdirektør i konsernet. Han har vært leder for Norges Råvaregjenvinningsforening og deltar kontinuerlig i arbeid med å utvikle rammevilkår for gjenvinningsbransjen på flere plan.

Epost

Skriv en kommentar:

Norsk Gjenvinning er Norges største leverandør av gjenvinnings- og miljøtjenester. Våre tjenester omfatter bl.a. avfallshåndtering, metallgjenvinning, industriservice, farlig avfall, og mye mer. Hver uke publiserer vi nye innlegg her på Gjenvinningsbloggen. Følg oss gjerne!

Besøk også www.ngn.no
Guide for Effektive og Miljøriktige Avfallsløsninger

Siste innlegg

Temaer

See all