Video: Leie av container - noen poenger å ta med seg

Av Morten Frøid 21. september 2021

Skal du rydde opp, rive eller kanskje rehabilitere, er leie av container en smart måte å bli kvitt søpla på. Her er noen tips for å gjøre dette riktig.

Før du bestiller containeren, må du sjekke at det er plass til lastebilen som skal losse den store beholderen foran huset ditt.

En container har sine miljøfordeler. Tidligere kunne du kaste alt mulig oppi beholderen, men nå er det krav til sortering.

Dette er noe av det vi går nærmere inn på i denne videoen:

 

Du finner annen relevant informasjon i disse blogginnleggene:

 

Og klikk her for en komplett oversikt over "spillereglene" for avfallet du skal bli kvitt:

Avfallstyper som ikke kan kastes i container med restavfall ›

 

Temaer: farlig avfall, spesialavfall, leie container


Morten Frøid's photo

Av: Morten Frøid

Morten Frøid har vært i gjenvinningsbransjen siden 1987. Først som selvstendig næringsdrivende og fra år 2000 med ulike roller i Norsk Gjenvinning-konsernet. Etter 2003 har han hatt stilling som markedsdirektør i konsernet. Han har vært leder for Norges Råvaregjenvinningsforening og deltar kontinuerlig i arbeid med å utvikle rammevilkår for gjenvinningsbransjen på flere plan.

Epost

Skriv en kommentar:

Norsk Gjenvinning er Norges største leverandør av gjenvinnings- og miljøtjenester. Våre tjenester omfatter bl.a. avfallshåndtering, metallgjenvinning, industriservice, farlig avfall, og mye mer. Hver uke publiserer vi nye innlegg her på Gjenvinningsbloggen. Følg oss gjerne!

Besøk også www.ngn.no

Siste innlegg

Temaer

se alle