Med egen container blir vårryddingen enklere

Av Morten Frøid 29. mars 2022

Se video: Våren er tid for ryddesjau i hus og hage. Enten du skal friske opp uteområdene eller fornye arealer inne, er det smart å leie en container for å bli kvitt avfallet. Her er noen tips for å gjøre dette riktig.

En container har stort volum og dermed mye plass til det du skal kvitte deg med, fra både hage- og renoveringsprosjekter. Bare ikke alle typer avfall samtidig. Tidligere kunne du kaste alt mulig oppi beholderen, men nå er det krav til sortering.

Du sparer mange turer med egen bil og henger til miljøstasjonen, når du leier en container. Det er jo både en miljø- og en stressgevinst.

Nok plass

Før du bestiller containeren, er det noen detaljer å sjekke. Blant annet om det er plass til lastebilen som skal losse den store beholderen foran huset ditt.

Dette er noe av det vi går nærmere inn på i denne videoen:

Annen relevant informasjon kan være å se på alternativet å kjøre til fyllinga med egen bil og henger eller vurdere Smartsekk der det ikke fungerer med container.

Riktig type container

Nå gjenstår det å se på hva slags container du trenger:

Lei container til fastpris. Sjekk pris ›

Temaer: farlig avfall, spesialavfall, leie container


Morten Frøid's photo

Av: Morten Frøid

Morten Frøid har vært i gjenvinningsbransjen siden 1987. Først som selvstendig næringsdrivende og fra år 2000 med ulike roller i Norsk Gjenvinning-konsernet. Etter 2003 har han hatt stilling som markedsdirektør i konsernet. Han har vært leder for Norges Råvaregjenvinningsforening og deltar kontinuerlig i arbeid med å utvikle rammevilkår for gjenvinningsbransjen på flere plan.

Epost

Skriv en kommentar:

Norsk Gjenvinning er Norges største leverandør av gjenvinnings- og miljøtjenester. Våre tjenester omfatter bl.a. avfallshåndtering, metallgjenvinning, industriservice, farlig avfall, og mye mer. Hver uke publiserer vi nye innlegg her på Gjenvinningsbloggen. Følg oss gjerne!

Besøk også www.ngn.no
Sjekk pris på container itl fastpris

Siste innlegg

Temaer

See all