Med egen container blir vårryddingen enklere

Av Morten Frøid 29. mars 2022

Se video: Våren er tid for ryddesjau i hus og hage. Enten du skal friske opp uteområdene eller fornye arealer inne, er det smart å leie en container for å bli kvitt avfallet. Her er noen tips for å gjøre dette riktig.

En container har stort volum og dermed mye plass til det du skal kvitte deg med, fra både hage- og renoveringsprosjekter. Bare ikke alle typer avfall samtidig. Tidligere kunne du kaste alt mulig oppi beholderen, men nå er det krav til sortering.

Du sparer mange turer med egen bil og henger til miljøstasjonen, når du leier en container. Det er jo både en miljø- og en stressgevinst.

Nok plass

Før du bestiller containeren, er det noen detaljer å sjekke. Blant annet om det er plass til lastebilen som skal losse den store beholderen foran huset ditt.

Dette er noe av det vi går nærmere inn på i denne videoen:

Annen relevant informasjon kan være å se på alternativet å kjøre til fyllinga med egen bil og henger eller vurdere Smartsekk der det ikke fungerer med container.

Riktig type container

Nå gjenstår det å se på hva slags container du trenger:

Lei container til fastpris. Sjekk pris ›

Temaer: farlig avfall, spesialavfall, leie container


Morten Frøid's photo

Av: Morten Frøid

Morten er markedssjef i Norsk Gjenvinning. Han har vært i gjenvinningsbransjen siden 1987, først som selvstendig næringsdrivende og senere med flere roller i Norsk Gjenvinning-konsernet siden 2000. Morten har vært leder for Norges Råvaregjenvinningsforening og deltar kontinuerlig i arbeid med å utvikle rammevilkår for gjenvinningsbransjen.

Epost

I Gjenvinningsbloggen ønsker vi å gi både virksomheter og privatpersoner interessant og relevant innhold om temaer som avfallshåndtering, kildesortering, materialgjenvinning og farlig avfall. Vi er en engasjert gjeng med ulik fagkompetanse som bidrar til bloggartikler som publiseres hver uke. Er det temaer du mener vi bør ta tak i, så gi oss et tips!

Bruk gjerne skjemaet til å melde deg på Gjenvinningsbloggen, så får du varsler om nytt innhold.

Besøk også vår hjemmeside www.ngn.no
Sjekk pris på container itl fastpris

Siste innlegg

Temaer

See all