Video: Dette bør du tenke på når du sorterer papp og papir

Av Morten Frøid 18. desember 2018

Papp er ikke bare papp, og papir er heller ikke bare papir. I denne videoen får du gode råd om hva du bør sortere, og hvorfor.

Vil du vite mer?

Sjekk artikkelen Derfor bør du kildesortere bølgepapp, papp og papir! Her kan du lese mer om sortering og hvordan du kan redusere kostnader ved riktig kildesortering.

Ta gjerne en titt på videoen Vil du vite hvorfor det er lurt å kildesortere papiret i bedriften din? også, hvis du har gått glipp av den tidligere.

Og skulle du ha lyst på enda flere tips om hvordan du kan få til en god og brukervennlig avfallsløsning for alt avfallet som oppstår i din bedrift, anbefaler vi at du laster ned e-boken vår. Her har vi blant annet tatt med forslag til løsninger tilpasset forskjellige bransjer:

LAST NED GRATIS GUIDE: Guide for effektive og miljøriktige avfallsløsninger

Ps! Lurer du på hva slags kildesorteringsutstyr bedriften din bør ha, er du velkommen til å kikke i  nettbutikken vår! 

Temaer: kildesortering, papp og papir


Morten Frøid's photo

Av: Morten Frøid

Morten Frøid har vært i gjenvinningsbransjen siden 1987. Først som selvstendig næringsdrivende og fra år 2000 med ulike roller i Norsk Gjenvinning-konsernet. Etter 2003 har han hatt stilling som markedsdirektør i konsernet. Han har vært leder for Norges Råvaregjenvinningsforening og deltar kontinuerlig i arbeid med å utvikle rammevilkår for gjenvinningsbransjen på flere plan.

Epost

Skriv en kommentar:

Norsk Gjenvinning er Norges største leverandør av gjenvinnings- og miljøtjenester. Våre tjenester omfatter bl.a. avfallshåndtering, metallgjenvinning, industriservice, farlig avfall, og mye mer. Hver uke publiserer vi nye innlegg her på Gjenvinningsbloggen. Følg oss gjerne!

Besøk også www.ngn.no
Guide for Effektive og Miljøriktige Avfallsløsninger

Siste innlegg

Temaer

See all