Holmenkollen Skifestival: Norsk Gjenvinning bidrar til økt bærekraft

Av Anne-Birgitte Svae-Kvifte 20. februar 2024

Rundt 70 000 mennesker vil besøke sportsarenaen og marka under Holmenkollen Skifestival med skiskyting, langrenn, kombinert og hoppuka. Mange mennesker betyr mye søppel, og folk i marka er ekstremt dårlig til å kaste avfallet riktig. Festivalen får hjelp av Norsk Gjenvinning underveis.

Les mer
0 Comments

Temaer: FNs bærekraftmål, Kildesortering

Slik påvirkes miljøet av å praktisere bærekraft i industriell skala

Av Morten Frøid 28. november 2023

Klima og bærekraft får stadig større fokus, og flere tilstandsrapporter beskriver en nedslående diagnose for kloden vår. Som samfunn må vi alle stille spørsmål om hvordan vi bruker de ressursene vi har. Mer systematisk gjenbruk i industriell skala har et stort potensial.

Les mer
0 Comments

Temaer: avfall og innovasjon, klima, FNs bærekraftmål

Miljø og klima: Samarbeid er nøkkelen!

Av Knut Lutnæs 30. april 2019

Klodens miljø- og klimaproblemer blir dessverre (og heldigvis) stadig tydeligere for stadig flere. Det er ikke mangel på synspunkter om hvem som har skylden og hvem som må finne løsningene og sørge for å «rydde opp». Vi i Coop mener at samarbeid må til og inviterer blant annet til ryddeaksjon under Strandryddeuka. Du er velkommen til å delta!

Les mer
0 Comments

Temaer: miljø, bærekraft, klima, strandryddeuka, FNs bærekraftmål

I Gjenvinningsbloggen ønsker vi å gi både virksomheter og privatpersoner interessant og relevant innhold om temaer som avfallshåndtering, kildesortering, materialgjenvinning og farlig avfall. Vi er en engasjert gjeng med ulik fagkompetanse som bidrar til bloggartikler som publiseres hver uke. Er det temaer du mener vi bør ta tak i, så gi oss et tips!

Bruk gjerne skjemaet til å melde deg på Gjenvinningsbloggen, så får du varsler om nytt innhold.

Besøk også vår hjemmeside www.ngn.no

Siste innlegg

Temaer

se alle