Digitalisering og avfallshåndtering

Av Morten Frøid 05. juni 2018

 Har du vurdert å benytte digitale verktøy i avfallshåndteringen? I denne videoen presenterer jeg forskjellige løsninger som forenkler hverdagen, både for deg som har ansvar for den fysiske logistikken i avfallsløsningen, og for deg som er opptatt av kostnadene.

Vil du lese vite mer om hva digitale løsninger innebærer? Ta en titt på artikkelen Avfallshåndtering i den digitale tidsalderen, eller sjekk ut den smarte avfallsbeholderen SolarBin her

Digital avfallshåndtering er utvilsomt kommet for å bli.Tidligere i år var jeg en tur i New York. Der er det som kjent masse å se. Noe av det jeg la merke til var at byen er full av smarte avfallsbeholdere!

Oslo har allerede flere. Forhåpentligvis vil de bli vanligere i bybildet flere steder her hjemme også, både i Oslo og resten av landet.

Last gjerne ned guiden vår nedenfor og få nyttige tips om avfallsløsninger. Vi har også samlet mye informasjon om temaet på nettsidene våre.

LAST NED GRATIS GUIDE: Guide for effektive og miljøriktige avfallsløsninger

Temaer: avfallsløsninger, digital avfallshåndtering


Morten Frøid's photo

Av: Morten Frøid

Morten Frøid har vært i gjenvinningsbransjen siden 1987. Først som selvstendig næringsdrivende og fra år 2000 med ulike roller i Norsk Gjenvinning-konsernet. Etter 2003 har han hatt stilling som markedsdirektør i konsernet. Han har vært leder for Norges Råvaregjenvinningsforening og deltar kontinuerlig i arbeid med å utvikle rammevilkår for gjenvinningsbransjen på flere plan.

Epost

Skriv en kommentar:

Norsk Gjenvinning er Norges største leverandør av gjenvinnings- og miljøtjenester. Våre tjenester omfatter bl.a. avfallshåndtering, metallgjenvinning, industriservice, farlig avfall, og mye mer. Hver uke publiserer vi nye innlegg her på Gjenvinningsbloggen. Følg oss gjerne!

Besøk også www.ngn.no
Guide for Effektive og Miljøriktige Avfallsløsninger

Siste innlegg

Temaer

See all