Video: I dag snakker vi om Miljøsafe™ og oppbevaring av spillolje

Av Renate Heder 22. juni 2021

Hvilke regler gjelder for oppbevaring av spillolje og hvordan kan du oppbevare det trygt og enkelt? Dette og flere andre spørsmål får du svar på i denne videobloggen.

I videoen viser Renate Heder og Morten Frøid også hvordan du enkelt kan bruke de nye Miljøsafe™ oljetankene i hverdagen, og hvor effektivt tømming av spillolje og andre lignende produkter kan gjøres.

Ta gjerne en kikk på artikkelen Nye tanker forenkler oppbevaring av spillolje og sjekk ut nettsidene våre hvis du ønsker å vite mer om oljetankene, og hvordan de kan imøtekomme dine behov.

Artiklene nedenfor kan også være relevante for deg:

LAST NED GRATIS GUIDE:Bedriftens guide for farlig avfall

 

Temaer: farlig avfall, Spillolje


Renate Heder's photo

Av: Renate Heder

Renate er utdannet kjemiingeniør og har jobbet med farlig avfall siden 2014. Tidligere har hun jobbet med kjemiske analyser innen miljø- og byggavfall i fem år for ALS. Renate jobber som fagleder farlig avfall i Norsk Gjenvinning, der hun blant annet har fagansvaret for farlig avfall og er leder for rådgivningstjenesten «Kjemiker På Vei».

Epost

Skriv en kommentar:

Norsk Gjenvinning er Norges største leverandør av gjenvinnings- og miljøtjenester. Våre tjenester omfatter bl.a. avfallshåndtering, metallgjenvinning, industriservice, farlig avfall, og mye mer. Hver uke publiserer vi nye innlegg her på Gjenvinningsbloggen. Følg oss gjerne!

Besøk også www.ngn.no
New call-to-action

Siste innlegg

Temaer

See all