Video: Hvordan håndtere farlig avfall på en lovlig måte?

Av Renate Heder 30. oktober 2018

Det er mange som ikke er klar over hva det innebærer å håndtere farlig avfall lovlig.  I denne videoen får du en kort innføring!

Vi har skrevet mye om håndtering av farlig avfall på Gjenvinningsbloggen tidligere. Her er noen av artiklene:

Trenger bedriften min en løsning for farlig avfall?

Denne artikkelen tar utgangspunkt i vanlige spørsmål og henvendelser vi får når det gjelder farlig avfall. Mange lurer på om de trenger en egen løsning for dette, og ja - det gjør faktisk alle som produserer farlig avfall!

Slik legger du opp bedriftens løsning for farlig avfall

Her får du tips om hvordan du kan få til en avfallsløsning som er tilpasset din bedrift og de avfallstypene som oppstår hos dere.

Deklarering av farlig avfall: Hvem er ansvarlig for at det blir gjort?

Skal du håndtere farlig avfall på en lovlig måte, er det en forutsetning at avfallet blir deklarert. Men hvem må sørge for at jobben blir gjort? Det kan du lese om i denne artikkelen.

Vil du lære mer? Vi har en egen temaside hvor vi har samlet mye nyttig informasjon. Jeg anbefaler deg også å laste ned guiden vår her: 

LAST NED GRATIS GUIDE:Bedriftens guide for farlig avfall

Temaer: farlig avfall, håndtering av farlig avfall


Renate Heder's photo

Av: Renate Heder

Renate er utdannet kjemiingeniør og har jobbet med farlig avfall siden 2014. Tidligere har hun jobbet med kjemiske analyser innen miljø- og byggavfall i fem år for ALS. Renate er leder verdikjede farlig avfall i Norsk Gjenvinning, der hun blant annet har fagansvaret for farlig avfall og er leder for rådgivningstjenesten «Kjemiker På Vei».

Epost

I Gjenvinningsbloggen ønsker vi å gi både virksomheter og privatpersoner interessant og relevant innhold om temaer som avfallshåndtering, kildesortering, materialgjenvinning og farlig avfall. Vi er en engasjert gjeng med ulik fagkompetanse som bidrar til bloggartikler som publiseres hver uke. Er det temaer du mener vi bør ta tak i, så gi oss et tips!

Bruk gjerne skjemaet til å melde deg på Gjenvinningsbloggen, så får du varsler om nytt innhold.

Besøk også vår hjemmeside www.ngn.no
New Call-to-action

Siste innlegg

Temaer

See all