Video: Det aller viktigste om sikker oppbevaring av farlig avfall på 1 minutt!

Av Renate Heder 08. mai 2018

Har dere kontroll på det farlige avfallet der du jobber? I denne videoen kan du se og lære om fordelene ved å oppbevare farlig avfall i miljøskap. I tillegg oppsummerer jeg noe av viktigste som må være på stell for å sikre forsvarlig håndtering av avfallet.

Vil du vite mer om dette temaet? Da bør du laste ned guiden vår om farlig avfall. Her finner du blant annet informasjon om hvordan farlig avfall skal klassifiseres og deklareres. Vi gir deg også gode råd om hvordan du kan oppbevare avfallet mest mulig sikkert - og i henhold til regelverket.

Nedenfor har jeg listet opp noen bloggartikler som kan være nyttige for deg:

Hvilke lover og regler gjelder for deg som produserer farlig avfall?

Her kan du lese om lover og regler som alle som produserer farlig avfall må kjenne til.

Hva er konsekvensene ved feil håndtering av farlig avfall?

Mange mangler tilstrekkelig kompetanse om avfallet de håndterer. Det betyr også at mange er uvitende om hvor store konsekvensene faktisk kan bli ved feil håndtering. Nyttig lesning for deg som kanskje ikke har tenkt spesielt over følgene.

5 tips til en miljøriktig løsning for farlig avfall

Denne artikkelen utdyper punktene jeg nevnte i videoen. Du kan også lese litt om hva som er viktig å tenke på under transport av farlig avfall.

I tillegg er det en rekke andre artikler på gjennvinningsbloggen.no. Og er det noe du lurer på, er det bare å stille oss spørsmål - vi vil gjerne hjelpe deg slik at du får kontroll på det farlige avfallet i din bedrift.
LAST NED GRATIS GUIDE:Bedriftens guide for farlig avfall

Temaer: håndtering av farlig avfall, oppbevaring av farlig avfall


Renate Heder's photo

Av: Renate Heder

Renate er utdannet kjemiingeniør og har jobbet med farlig avfall siden 2014. Tidligere har hun jobbet med kjemiske analyser innen miljø- og byggavfall i fem år for ALS. Renate jobber som fagleder farlig avfall i Norsk Gjenvinning, der hun blant annet har fagansvaret for farlig avfall og er leder for rådgivningstjenesten «Kjemiker På Vei».

Epost

Skriv en kommentar:

I Gjenvinningsbloggen ønsker vi å gi både virksomheter og privatpersoner interessant og relevant innhold om temaer som avfallshåndtering, kildesortering, materialgjenvinning og farlig avfall. Vi er en engasjert gjeng med ulik fagkompetanse som bidrar til bloggartikler som publiseres hver uke. Er det temaer du mener vi bør ta tak i, så gi oss et tips!

Bruk gjerne skjemaet til å melde deg på Gjenvinningsbloggen, så får du varsler om nytt innhold.

Besøk også vår hjemmeside www.ngn.no
Last ned gratis: Bedriftens guide for farlig avfall

Siste innlegg

Temaer

See all