Video: Avfallshåndtering - Derfor er skilting og merking så viktig!

Av Morten Frøid 10. november 2020

Er din bedrift bevisst på merking i avfallshåndteringen? I denne videoen har jeg invitert kollega Rune Jahnsen til en prat om dette, og om hvordan det påvirker andre områder i bedriften også.

Vi har skrevet mye om avfallshåndtering, og skilting og merking av avfallsløsninger på gjenvinningsbloggen tidligere. Her er to artikler du kan ta en titt på:

Vil du vite mer?

Hvis du vil vite mer om hvordan du bør planlegge og sette mål for avfallshåndteringen, kan du laste ned e-boken vår nedenfor. Du kan også besøke temasiden vår for avfallsløsninger. Her har vi samlet mye informasjon, vanlige spørsmål og svar mange stiller når de skal etablere en ny avfallsløsning. 

Er du interessert i å se nærmere på alternativ for skilt og merkeguider, kan du besøke oss på NGbutikken og vår egen skiltbutikk.

 

LAST NED GRATIS GUIDE: Guide for effektive og miljøriktige avfallsløsninger

 

Temaer: avfallsløsninger, skilting og merking av avfallsløsninger


Morten Frøid's photo

Av: Morten Frøid

Morten Frøid har vært i gjenvinningsbransjen siden 1987. Først som selvstendig næringsdrivende og fra år 2000 med ulike roller i Norsk Gjenvinning-konsernet. Etter 2003 har han hatt stilling som markedsdirektør i konsernet. Han har vært leder for Norges Råvaregjenvinningsforening og deltar kontinuerlig i arbeid med å utvikle rammevilkår for gjenvinningsbransjen på flere plan.

Epost

Skriv en kommentar:

Norsk Gjenvinning er Norges største leverandør av gjenvinnings- og miljøtjenester. Våre tjenester omfatter bl.a. avfallshåndtering, metallgjenvinning, industriservice, farlig avfall, og mye mer. Hver uke publiserer vi nye innlegg her på Gjenvinningsbloggen. Følg oss gjerne!

Besøk også www.ngn.no
Guide for Effektive og Miljøriktige Avfallsløsninger

Siste innlegg

Temaer

See all