Video: Avfallshåndtering - Derfor er skilting og merking så viktig!

Av Morten Frøid 10. november 2020

Er din bedrift bevisst på merking i avfallshåndteringen? I denne videoen har jeg invitert kollega Rune Jahnsen til en prat om dette, og om hvordan det påvirker andre områder i bedriften også.

Vi har skrevet mye om avfallshåndtering, og skilting og merking av avfallsløsninger på gjenvinningsbloggen tidligere. Her er to artikler du kan ta en titt på:

Vil du vite mer?

Hvis du vil vite mer om hvordan du bør planlegge og sette mål for avfallshåndteringen, kan du laste ned e-boken vår nedenfor. Du kan også besøke temasiden vår for avfallsløsninger. Her har vi samlet mye informasjon, vanlige spørsmål og svar mange stiller når de skal etablere en ny avfallsløsning. 

Er du interessert i å se nærmere på alternativ for skilt og merkeguider, kan du besøke oss på NGbutikken og vår egen skiltbutikk.

 

LAST NED GRATIS GUIDE: Guide for effektive og miljøriktige avfallsløsninger

 

Temaer: avfallsløsninger, skilting og merking av avfallsløsninger


Morten Frøid's photo

Av: Morten Frøid

Morten er markedssjef i Norsk Gjenvinning. Han har vært i gjenvinningsbransjen siden 1987, først som selvstendig næringsdrivende og senere med flere roller i Norsk Gjenvinning-konsernet siden 2000. Morten har vært leder for Norges Råvaregjenvinningsforening og deltar kontinuerlig i arbeid med å utvikle rammevilkår for gjenvinningsbransjen.

Epost

I Gjenvinningsbloggen ønsker vi å gi både virksomheter og privatpersoner interessant og relevant innhold om temaer som avfallshåndtering, kildesortering, materialgjenvinning og farlig avfall. Vi er en engasjert gjeng med ulik fagkompetanse som bidrar til bloggartikler som publiseres hver uke. Er det temaer du mener vi bør ta tak i, så gi oss et tips!

Bruk gjerne skjemaet til å melde deg på Gjenvinningsbloggen, så får du varsler om nytt innhold.

Besøk også vår hjemmeside www.ngn.no
Guide for Effektive og Miljøriktige Avfallsløsninger

Siste innlegg

Temaer

See all