Video: Avfallshåndtering - Derfor er skilting og merking så viktig!

Av Morten Frøid 19. juni 2018

Har din bedrift målsetninger for avfallshåndteringen? I denne videoen har jeg invitert kollega Rune Jahnsen til en prat. Temaet? Det er selvfølgelig avfallshåndtering, og hvordan skilting og merking  gjør det lettere å nå bedriftens mål. Få med deg Runes tips du også!

Vi har skrevet mye om avfallshåndtering, og skilting og merking av avfallsløsninger på gjenvinningsbloggen tidligere. Her er to artikler du også kan ta en titt på: 


Merking og skilting er avgjørende for å lykkes med kildesortering

Denne artikkelen tar for seg hvordan du bør planlegge merkingen, og sørge for at det er en rød tråd gjennom hele løsningen - fra avfallet oppstår til det blir hentet. 

Hvor godt har du planlagt avfallslogistikken i bygget ditt?

Her får du råd om hva du bør tenke på når avfallet skal håndteres på flere steder i bygget, som på den enkelte arbeidsplass, i fellesarealer og ute. 

Hvis du vil lære mer om hvordan du bør planlegge og sette mål for avfallshåndteringen, kan du laste ned e-boken vår nedenfor. Du kan også besøke temasiden vår for avfallsløsninger. Her har vi samlet mye informasjon, vanlige spørsmål og svar mange stiller når de skal etablere en ny avfallsløsning. 

 

LAST NED GRATIS GUIDE: Guide for effektive og miljøriktige avfallsløsninger

 

Temaer: avfallsløsninger, skilting og merking av avfallsløsninger


Morten Frøid's photo

Av: Morten Frøid

Morten Frøid har vært i gjenvinningsbransjen siden 1987. Først som selvstendig næringsdrivende og fra år 2000 med ulike roller i Norsk Gjenvinning-konsernet. Fra 2003 har han hatt stilling som markedsdirektør i konsernet. Han har vært leder for Norges Råvaregjenvinningsforening og deltar kontinuerlig i arbeid med å utvikle rammevilkår for gjenvinningsbransjen på flere plan.

Epost

Norsk Gjenvinning er Norges største leverandør av gjenvinnings- og miljøtjenester. Våre tjenester omfatter bl.a. avfallshåndtering, metallgjenvinning, industriservice, farlig avfall, og mye mer. Hver uke publiserer vi nye innlegg her på Gjenvinningsbloggen. Følg oss gjerne!

Besøk også www.ngn.no
Guide for Effektive og Miljøriktige Avfallsløsninger

Siste innlegg

Temaer

se alle